Mooimakers

Hier alle acties waarmee je zonder kosten en/of snelle acties voor klanten, spullen kan verkrijgen, zonder systeem van terugbetaling.

Moderator: bloemeke

Plaats reactie
Gebruikersavatar
ikkie
Lid
Berichten: 229
Lid geworden op: ma 30 mar 2015, 19:31
Wedstrijden: 35 (#191)

Mooimakers

Bericht door ikkie » di 13 aug 2019, 10:25

https://mooimakers.be/webwinkel

Als particulier kan je hier raamposters, auto-afvalzakje, fluojasje (vw of kind), handschoenen, grijpstok, ... bestellen, allemaal gratis.


WELKOM IN ONZE WEBWINKEL!
Bestel hier o.a. opruimmateriaal, affiches of een (beach)vlag om op je evenement te gebruiken. Wij zorgen voor een correcte afhandeling van je bestelling, binnen de voorziene leveringstermijn van ongeveer 3 weken en zolang de voorraad strekt. Alle producten in onze webwinkel zijn volledig gratis, maar bestel wel enkel wat je echt gaat gebruiken.
Vragen over je bestelling? Raadpleeg onze pagina met veelgestelde vragen of stuur een mailtje naar info@mooimakers.

Door enkele technische problemen de afgelopen weken, kan het zijn dat bepaalde bestellingen later of niet toekomen. Indien u hier problemen mee ondervindt, aarzel niet een mailtje te sturen naar info@mooimakers.be
Goed zot

mamsie
Lid
Berichten: 227
Lid geworden op: vr 17 jun 2016, 22:24
Wedstrijden: 97 (#62)

Re: Mooimakers

Bericht door mamsie » di 13 aug 2019, 13:56

Misschien er toch wel even bij zetten dat het materiaal dat je via Mooimakers kan bestellen, bedoeld is om zwerfvuil mee op te ruimen. Mooimakers probeert dat allemaal in kaart te brengen en vraagt daarom dat je je opruimacties (kan ook een wandeling zijn in je eigen buurt waarbij je het zwerfvuil opruimt) registreert op hun site.
Verenigingen, scholen, bedrijven, landbouwers,... kunnen grotere hoeveelheden en specifieke materialen bestellen. Ik heb dit al gedaan voor een vereniging en je krijgt dit snel aangeleverd. Wat je niet kan bestellen, zijn zakken om het zwerfvuil in te laten ophalen (om misbruik te voorkomen), die kan je enkel bekomen via (in ons geval) de gemeente. Als je geen zo'n zakken kan bekomen, moet je het zwerfvuil in een gewone (betalende) zak buiten zetten... Normaal is er per gemeente iemand die de Mooimakers opvolgt, en misschien is er op die manier ook wel een controle op wat er via de Mooimakers webshop wordt besteld (ben ik niet zeker van, maar ik heb de indruk dat in onze gemeente toch wel wat wisselwerking is met de organisatie achter Mooimakers)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten