Coca-Cola Energy 4x25cl (31/12)

Hier mag alles in die door winkels 100% terugbetaald worden. Zowel via verzending of via apps.

Moderator: bloemeke

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Craz
Gevorderde
Berichten: 2598
Lid geworden op: ma 23 feb 2015, 08:24
Wedstrijden: 244 (#10)

Coca-Cola Energy 4x25cl (31/12)

Bericht door Craz » zo 23 jun 2019, 12:15

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.


Afbeelding

Aanbod uitsluitend geldig in België en HG Luxemburg bij aankoop van 4 blikken Coca-Cola Energ 25cl.

Het aanvraag moet betrekking hebben op een aankoop gemaakt tussen 15 juni 2019 en 31 december 2019 inbegrepen. Het gsm-nummer en andere details (naam, email, bankrekeningnummer, datum van aankoop) moeten verstuurd zijn vóór 31 januari 2020. Deelnemen na deze uiterste datum zal niet meer mogelijk zijn.

Om de terugbetaling van het product te kunnen ontvangen, moet de deelnemer de actiecode versturen per SMS of WhatsApp. Een SMS/WhatsApp bericht zal dan doorgestuurd worden naar de deelnemer met een unieke cashback code. Deze link is 30 dagen geldig. De deelnemer moet op de link klikken en de gevraagde details correct invullen. Hiermee bedoelen we de volledige vermelding van naam, voornaam, e-mailadres, aankoopdatum, aankoopbedrag en bankrekening (IBAN) van de deelnemer. Een foto van het kassaticket moet ook opgeladen worden in de aangegeven zone waarop u datum en aankoopbedrag aanduidt. Elke aanvraag tot terugbetaling die niet helemaal voldoet aan deze voorwaarden zal als nietig beschouwd worden, evenals elke aanvraag die onvolledig is, onleesbaar, doorstreept of verkeerde gegevens bevat.

De eerste 5.000 geldige aanvragen (opladen van aankoopbewijs) zullen goedgekeurd en uitbetaald worden.

Per geldige deelname, wordt volgend maximaal bedrag terugbetaald (gelieve uw kassaticket bij te houden voor eventuele controle): 8,00€ bij aankoop van 4x Coca-Cola Energy 25cl.

De kosten om deel te nemen aan deze actie (internet, etc.) zijn volledig ten laste van de deelnemer en kunnen in geen geval teruggevorderd worden van de organisator van de actie.

Na 10 dagen ontvangt de deelnemer een herinneringsbericht per SMS/WhatsApp. Indien de deelnemer dat niet wenst, stuurt die een SMS bericht naar 0460 213 580 met als boodschap VQRT.

Uw terugbetaling (bedrag van uw aankoop) wordt binnen een termijn van 4 weken na ontvangst van uw gegevens teruggestort op uw bankrekening.
Aanbod niet cumuleerbaar, noch verenigbaar met andere acties.

De actie is beperkt tot één terugbetaling per gezin (zelfde naam, email-adres of zelfde bankrekening) en per kassaticket.

Voorwaarden: https://hashting.com/coca-cola-energy/
I turned my phone on “AIRPLANE MODE” and threw it into the air. Worst transformer ever.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast