Bol - Boek "Shadow and Bone (netflix editie)" (15/09)

Alle afgelopen buitenlandse wedstrijden.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
ikkie
Kenner
Berichten: 1105
Lid geworden op: ma 30 mar 2015, 19:31
Locatie: OVL
Wedstrijden dit jaar: 121 (#34)

Bol - Boek "Shadow and Bone (netflix editie)" (15/09)

Bericht door ikkie »

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Uitleg/prijs:
Ben jij nog niet toegekomen aan de Netflix-serie Shadow and Bone óf heb je deze juist gezien en wil je nu de boeken van Leigh Bardugo in duiken? Vandaag geven wij het eerste deel uit De Grishaverse-serie, Shadow and Bone (de Netflix-editie) weg. Meer weten over het boek en de winactie? Lees dan verder!

Het ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.

Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend Mal zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling. Alina leert niet alleen haar kracht beheersen, maar ze leert ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt. Een spannend, romantisch en duister boek die zeker op je verlanglijstje thuis hoort!

Na 15 september kiezen we uit alle deelnemers de winnaar. De winnaar krijgt een persoonlijke e-mail van ons en de prijs wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd!


Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Einddatum:
15/09 om 23:59
Goed zot

Plaats reactie