Pagina 1 van 1

Uitgeverij Plantijn - Kanjerklas worden gedurende 1 jaar (lagere school) (onderwijzend personeel) (29/05)

Geplaatst: di 12 mar 2019, 18:04
door ibekewiebeke
Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.

Uitleg/prijs:
De eerste 500 deelnemende klassen, die beide opdrachten hebben ingezonden via het
daarvoor voorziene kanaal, ontvangen gratis het Kanjerboek Iedereen Kanjer, uitgegeven in
samenwerking met Uitgeverij Clavis en de organisator.

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.

Einddatum:
29/05 om 23:59

Re: Uitgeverij Plantijn - Kanjerklas worden gedurende 1 jaar (lagere school) (29/05)

Geplaatst: di 12 mar 2019, 19:01
door grietje
De wedstrijd staat open voor al het onderwijzend personeel uit het Vlaamse basisonderwijs, ongeacht het onderwijsnet, de inrichtende macht of de coördinerende onderwijskoepel waartoe zij behoren of waaronder zij ressorteren.


De andere drie finalisten worden gekozen door middel van publieksstemming. De foto’s die de deelnemers uploaden, worden op een publieke Facebookpagina gepost, maar enkel indien deelnemers beide opdrachten hebben voltooid. Een ‘Leuk’ telt als een stem. Een geldige ‘Leuk’ is een reactie op de origineel geposte foto; reageren op een gedeelde foto wordt niet geteld.

Om geldig te zijn moet een ‘stem’ uitgebracht worden tussen 6 mei 2019 en 15 mei 2019. De drie klassen op wiens foto de meeste stemmen worden verzameld, mogen ook deelnemen aan de finale.
8. De finale gaat door op woensdag 29 mei 2019, in de context van de Grote Nationale Voorleesdag. Tijdens de finale zullen de zes finalisten deelnemen aan een proef. In het beoordelen van de proef wordt rekening gehouden met de leeftijdsverschillen tussen de kandidaten. Er wordt één winnaar (= winnende klas). Deze winnaar wordt de Kanjerklas van 2019.

De zes finalisten ontvangen het Kanjerboek (1 per klas) en mogen op 29 mei 2019 deelnemen aan de finale van De Kanjerklas 2019. De hoofdprijs is de titel om hun klas een jaar lang Kanjerklas 2019 te noemen.