REGELS om STEMWEDSTRIJDEN te posten

Alle actieve wedstrijden bij Belgische organisators, waarin stemmen/likes verzameld worden om te winnen.

Moderator: Miss Jones

Gesloten
Gebruikersavatar
Donkeh
Kenner
Berichten: 567
Lid geworden op: zo 22 feb 2015, 13:56
Wedstrijden dit jaar: 0 :(

REGELS om STEMWEDSTRIJDEN te posten

Bericht door Donkeh »

BELANGRIJK
Gebruik eerst de zoekfunctie om te controleren of de wedstrijd nog niet gepost werd door iemand anders.
Hiervoor gebruik je best de "geavanceerde" zoekfunctie, door op het tandwiel icoontje te drukken:
Afbeelding

Voor algemene info over hoe je een wedstrijd of antwoord kan plaatsen, zie REGELS - Hoe POST ik CORRECT een WEDSTRIJD en ANTWOORDEN?

Specifieke regels voor Stemwedstrijden
  • Enkel Belgische organisatoren, geen buitenlandse.
  • Enkel wedstrijden waarbij je ZELF stemmen moet verzamelen. Dus geen "wedstrijden" waarbij je op bedrijven, goede doelen, etc moet stemmen.
  • De stemwedstrijd moet nog open staan voor iedereen! Stemwedstrijden waarvan de inschrijvingsperiode reeds verlopen is worden verwijderd. Bv wedstrijden met eerst een inschrijvingsperiode, en dan een stemperiode mogen enkel tijdens de inschrijvingsperiode gepost worden.
  • De persoon die een stemwedstrijd plaatst, zet in het eerste bericht een algemene link zonder persoonlijke code en de algemene informatie over de wedstrijd. Als dit een terugkerende is, gelieve het juiste icoontje te kiezen.
  • In volgende berichten kunnen alle deelnemers (ook de poster van de wedstrijd!) 1x een link met hun persoonlijke code plaatsen. Een medewerker/moderator zal deze links dan toevoegen in het eerste bericht.
  • Om misbruik te voorkomen worden links die iemand voor andere leden op het forum plaatst niet toegevoegd.
  • Reacties met quotes waarin links staan, worden verwijderd door de medewerker/moderator. In geen enkel bericht mag er een persoonlijke link staan die reeds geplaatst is in het basisbericht.
  • Er wordt geen reclame gemaakt voor stemwedstrijden op andere onderdelen van dit forum (behalve via de handtekening). Spammen via mail of pm is verboden.
  • Bij overtreding volgt verwijdering uit de lijst in het basisbericht en verdere sancties indien nodig.
Indien je tevreden bent, geef onze site http://www.schifters.be door aan vrienden, via Facebook of andere manier. Heb je vragen of problemen, laat het ons weten!

Gesloten