VAB - Ga mee op reportage naar Zwitserland! (13-20/02) (familie van drie generaties) (afhalen) (31/12)

Alle afgelopen stemwedstrijden.
Plaats reactie
bieper
Kenner
Berichten: 576
Lid geworden op: wo 01 jul 2015, 21:18
Wedstrijden dit jaar: 65 (#71)

VAB - Ga mee op reportage naar Zwitserland! (13-20/02) (familie van drie generaties) (afhalen) (31/12)

Bericht door bieper »

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Uitleg/prijs:
Droom jij altijd weg bij het lezen van onze reisreportages? Grijp dan nu jouw kans om in VAB-Magazine te schitteren! Wij zoeken een enthousiaste familie van drie generaties om onze journalist en fotograaf deze winter naar Zwitserland te vergezellen.

Wat mag je verwachten?
Je verblijft tijdens de krokusvakantie, van 13 tot 20 februari, in het stijlvolle Hotel Palace Intersoc*** in Wengen, met uitzicht op de Eiger, Mönch en Jungfrau. Voor de hele familie is een programma vol actie en avontuur uitgewerkt, met onder meer een bezoek aan een indoor klimpark, winterse wandelingen, razendsnelle sleetochten en een bezoek aan de 3454 meter hoge Jungfraujoch, het dak van Europa. Nog meer sensatie? In Mürren laten we jou zweven als een adelaar over het besneeuwde landschap, je mag je op de Thrill Walk wagen en je gaat lunchen als James Bond in het 360° restaurant Piz Gloria op maar liefst 2970 meter hoogte. Uiteraard ga je ook skiën! Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke instructeur.

Wie zoeken wij?
Gaat jouw familie graag een avontuur aan? Dan zijn jullie misschien wel geknipt voor deze reportage! We zoeken een familie van drie generaties max. 2 kinderen vanaf 8 jaar, ouders en 2 grootouders die onze journalist en fotograaf een weekje willen vergezellen naar de Zwitserse bergen. Enige ski-ervaring bij de twee jongste generaties is uiteraard wel wenselijk (je gaat vlot een blauwe piste af). Ook een cameralens voor je neus schrikt jullie niet af.

Wat is inbegrepen en wat voorzie je zelf?
Je verblijf krijg je aangeboden, inclusief ontbijt en avondmaal in het hotel. Voor de lunches krijg je vouchers die overal in de regio geldig zijn. Zelf voorzie je het vervoer naar de bestemming; je reisbijstand wordt door VAB geregeld.

Voorproefje?
Surf naar jungfrauregion.ch, intersoc.be, MySwitzerland.com.

Inschrijven kan tot 31 december 2020.
Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Einddatum:
31/12 om 23:59

Adres:
Hotel Palace Intersoc***
in Wengen, Zwitserland
Laatst gewijzigd door bloemeke op do 12 nov 2020, 11:30, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: datum steeds in xx/xx formaat

Plaats reactie