Wat eten we vandaag?
Moderator: Miss Jones
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3100
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
petatjes met rode kool en vlees
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- guigou
- Kampioen
- Berichten: 6431
- Lid geworden op: do 26 feb 2015, 21:30
- Locatie: Geluwe
- Wedstrijden dit jaar: 31 (#132)
Re: Wat eten we vandaag?
zelfgemaakt stoofvlees met frietjes
Ik word liever gehaat voor mijn eerlijkheid, dan geliefd door leugens.
- guigou
- Kampioen
- Berichten: 6431
- Lid geworden op: do 26 feb 2015, 21:30
- Locatie: Geluwe
- Wedstrijden dit jaar: 31 (#132)
Re: Wat eten we vandaag?
we hebben geen friteuse meer hier, enkel een airfryer van philips en die smaken even goed, misschien een tip ?robinhoody schreef: ↑di 12 feb 2019, 10:14Altijd lekker, maar mijn cholesterol is te hoog, dus minder frietjes
Ik word liever gehaat voor mijn eerlijkheid, dan geliefd door leugens.
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3100
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
lekkere ravioli van de Italiaanse traiteur
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- dannyboy
- Deelnemer
- Berichten: 965
- Lid geworden op: vr 10 jul 2015, 15:07
- Locatie: Brugge
- Wedstrijden dit jaar: 0 :(
Re: Wat eten we vandaag?
Eendenborstfilet gebakken op zijn vel met krielaardappeltjes en appelmoes
>>> Sometimes you win, sometimes you loose <<<
Re: Wat eten we vandaag?
guigou schreef: ↑di 12 feb 2019, 10:19we hebben geen friteuse meer hier, enkel een airfryer van philips en die smaken even goed, misschien een tip ?robinhoody schreef: ↑di 12 feb 2019, 10:14Altijd lekker, maar mijn cholesterol is te hoog, dus minder frietjes
[/quote
De Airfryer is inderdaad een goed alternatief. Ik heb ook al jaren geen friteuse meer.
- guigou
- Kampioen
- Berichten: 6431
- Lid geworden op: do 26 feb 2015, 21:30
- Locatie: Geluwe
- Wedstrijden dit jaar: 31 (#132)
Re: Wat eten we vandaag?
chicons in den oven met puree
Ik word liever gehaat voor mijn eerlijkheid, dan geliefd door leugens.
Re: Wat eten we vandaag?
pastinaaksoepje proberen (ui,pastinaak,bouillon, achteraf mengen met amandelmelk, bovenop gehakte noten)
courgetti en kalkoenshnitzel
courgetti en kalkoenshnitzel