Handelsgids - Allerlei prijzen (afhalen) (31/01)

Alle afgelopen betaalwedstrijden.
Plaats reactie
koelkastje
Lid
Berichten: 374
Lid geworden op: ma 02 nov 2015, 13:26
Wedstrijden dit jaar: 7 (#172)

Handelsgids - Allerlei prijzen (afhalen) (31/01)

Bericht door koelkastje »

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Uitleg/prijs:
De prijzenpot is nog groter dan vorig jaar!
Er zijn 10.000 winnaars en deze WINNEN ALLEMAAL mooie cadeaubonnen en kortingsbonnen aangeboden door jouw lokale handelaars! Zo zal elke winnaar minimum 3 kortingsbonnen winnen van elk 20% korting van Moulinex, Tefal en Rowenta.

NIEUW: er zijn 1.000 VIP prijzen !!
De eerste VIP prijs die je kan kiezen is een luxe reis naar Dubai & Abu Dhabi, volledig begeleid door een Nederlandstalige gids met overnachtingen en vier verschillende heel interessante dagexcursies met inkomtickets. De reis wordt georganiseerd door "De Blauwe Vogel. Bovenop de reis krijg je nog kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze (zie omschrijving in de prijzenpot). Deze prijs is voor 2 personen en als jouw kennis, vriend, vriendin of familielid meegedaan heeft met jouw bonuscode dan wint deze ook en ga je dus met 4 mensen op reis naar Dubai (als je er voor kiest natuurlijk)

De tweede VIP prijs die je kan kiezen is een citytrip naar Monaco of gelijkaardige. Bovenop deze reis krijg je nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze. En als jouw vriend, vriendin of familielid meegedaan heeft met jouw bonuscode dan wint deze ook de citytrip naar Monaco (als jullie er voor kiezen natuurlijk)

De derde VIP prijs die je kan kiezen is een gastronomisch verwenweekend. Jullie logeren in een chic hotel in België, er is een gastronomisch diner voorzien en een verwenarrangement. Ook hier geldt de 2 + 2* regel. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan mag hij of zij ook met 2 personen mee op weekend. Jullie gaan dus met 4 personen een luxe weekend tegemoet. (als je er voor kiest natuurlijk) Bovenop dit gastronomisch weekend krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze.

Nog een VIP prijs die je kan kiezen is een Robotstofzuiger van Rowenta (1+1*). Heeft je kennis, vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan wint zij ook een Robotstofzuiger van Rowenta (als jullie voor deze prijs kiezen natuurlijk). Bovenop dit krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze.

Een andere VIP prijs die je kan kiezen is een circuitdoop met een Raceporche met Jurgen Van Hoover. Heeft je kennis, vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan wint hij/zij ook deze circuitdoop (als jullie voor deze prijs kiezen natuurlijk). Bovenop dit krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze.

Er zijn 250 VIP prijzen en hier is er nog eentje: een steelstofzuiger van Rowenta (1+1*). Heeft je kennis, vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan wint hij/zij deze ook (als jullie voor deze prijs kiezen natuurlijk). Bovenop dit krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze.

Er zijn ook een heel deel leuke events te winnen: als VIP naar Miss België verkiezing, een volleybalwedstrijd in Maaseik, de cross in Overijse, Rode Duivels, Red Flames, basket Oostende, jumping Mechelen, Disney On Ice, Cirque du Soleil, Cavalluna, Proms, enz...

Zo zijn er ook nog ballonvluchten te winnen shows met de Chippendales en andere spektakels, inkomkaarten of een BBQ met vrienden, escaperooms, enz...!

Ook een "Dagje Shoppen" is een zeer mooie VIP prijs die je kan kiezen. Bv. zo kan je in Middelkerke met Tien om te Zien live meemaken. Heeft je kennis, vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan wint hij/zij ook een "Dagje shoppen" met extra veel kortings- en cadeaubonnen in die gemeente. Elk dagje shoppen heeft daar bovenop nog enkele extra's. Bovenop dit krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen of Lucky cadeaubonnen uit je eigen streek.

Enz.... De volledige prijzenpot kan je zien op Kijk ook daar welke mooie kortingsbonnen te winnen zijn in jouw regio.
Al deze 10.000 winnaars kunnen KORTINGSBONNEN kiezen uit het aanbod dat beschikbaar wordt gesteld door de lokale handelaars. Handelsgids kan handelaars niet verplichten om bonnen beschikbaar te stellen.

En ja, alle 10.000 winnaars winnen ook altijd drie kortingsbonnen: eentje van 20% van Rowenta, eentje van 20% van Moulinex en nog eentje van 20% van Tefal.
Dat alleen al is een fantastisch prijs.

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Einddatum:
31/01/2024 om 23:59

Adres:
bij de deelnemende handelaars :
https://www.handelsgids.be/?zoekHandela ... e=a/STAD=/

Gebruikersavatar
grietje
Moderator
Berichten: 8013
Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 18:00

Re: Handelsgids - Allerlei prijzen (afhalen) (31/01)

Bericht door grietje »


Plaats reactie