Njam - Een boek van Peppe's Giro d'Italia (30/09)

Alle afgelopen binnenlandse wedstrijden.
Plaats reactie
anita13
Deelnemer
Berichten: 964
Lid geworden op: vr 12 jun 2015, 10:45
Locatie: De Panne
Wedstrijden dit jaar: 90 (#72)

Njam - Een boek van Peppe's Giro d'Italia (30/09)

Bericht door anita13 »

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Uitleg/prijs:
In zijn nieuwe boek Peppe's Giro d'Italia neemt njam!-chef Peppe Giacomazza iedereen mee op een ronde door Italië. Peppe vertelt over zijn favoriete regio's van Italië, met fijne weetjes en 60 toegankelijke recepten uit die regio's. Een heerlijke rode pasta carbonara uit Lazio of een Vitello Tonato uit Piemonte? In dit boek doet Peppe alle geheimen uit de doeken. Zoals het een goed Italiaans recept betaamt, wordt alles gemaakt met pure producten van hoge kwaliteit en op een eenvoudige wijze.
Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Schiftingsvraag:
Hoeveel deelnames zullen we hebben ontvangen op 30 september om 12u?

Einddatum:
30/09 om 12:00
Laatst gewijzigd door anita13 op wo 14 sep 2022, 18:03, 1 keer totaal gewijzigd.

kyzohcjwepwdoftboz
Opwarmer
Berichten: 270
Lid geworden op: di 08 sep 2020, 13:16
Wedstrijden dit jaar: 0 :(

Re: Njam - Een exemplaar van Peppe's Giro d'Italia (30/09)

Bericht door kyzohcjwepwdoftboz »

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.

Gebruikersavatar
grietje
Moderator
Berichten: 4380
Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 18:00

Re: Njam - Een exemplaar van Peppe's Giro d'Italia (30/09)

Bericht door grietje »

anita13 schreef: wo 14 sep 2022, 15:38
Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Uitleg/prijs:
In zijn nieuwe boek Peppe's Giro d'Italia neemt njam!-chef Peppe Giacomazza iedereen mee op een ronde door Italië. Peppe vertelt over zijn favoriete regio's van Italië, met fijne weetjes en 60 toegankelijke recepten uit die regio's. Een heerlijke rode pasta carbonara uit Lazio of een Vitello Tonato uit Piemonte? In dit boek doet Peppe alle geheimen uit de doeken. Zoals het een goed Italiaans recept betaamt, wordt alles gemaakt met pure producten van hoge kwaliteit en op een eenvoudige wijze.

Een exemplaar…. Kan je dan niet gewoon een boek…. Plaatsen. Kopiër toch niet altijd alles gewoon klakkeloos

Plaats reactie