Wat eten we vandaag?
Moderator: Miss Jones
- nijntje64
- Competitief
- Berichten: 1726
- Lid geworden op: za 07 mar 2015, 14:29
- Wedstrijden dit jaar: 41 (#107)
Re: Wat eten we vandaag?
Spaghetti bolognese
- Sam
- Competitief
- Berichten: 1933
- Lid geworden op: vr 09 okt 2015, 08:34
- Wedstrijden dit jaar: 28 (#147)
Re: Wat eten we vandaag?
Bij frituren met vet best kiezen voor gezonde vetten (zoals kokosolie van goede kwaliteit of rundvet van grasgevoerde runderen) die ook beter bestand zijn tegen hoge temperaturen. Daarnaast is koken en stomen alleszins beter dan "droge bereidingswijzen" zoals bakken, braden, frituren en roosteren wegens de acrylamidevorming.robinhoody schreef: ↑di 12 feb 2019, 10:14Altijd lekker, maar mijn cholesterol is te hoog, dus minder frietjes
- dannyboy
- Deelnemer
- Berichten: 965
- Lid geworden op: vr 10 jul 2015, 15:07
- Locatie: Brugge
- Wedstrijden dit jaar: 0 :(
-
- Expert
- Berichten: 4210
- Lid geworden op: zo 12 apr 2015, 10:07
- Wedstrijden dit jaar: 151 (#17)
Re: Wat eten we vandaag?
ardeens gebraad, appelmoes zelfgemaakt (kleinkindje eet dat heel graag) ,kroketjes
Re: Wat eten we vandaag?
groene groentenschotel: broccoli,groene selder,courgetti en avocado met worst
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3100
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
rijst met appelmoes en kip
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- guigou
- Kampioen
- Berichten: 6431
- Lid geworden op: do 26 feb 2015, 21:30
- Locatie: Geluwe
- Wedstrijden dit jaar: 31 (#132)
Re: Wat eten we vandaag?
chipolata met zelfgemaakte appelmoes en gebakken aardappelen
Ik word liever gehaat voor mijn eerlijkheid, dan geliefd door leugens.
- dannyboy
- Deelnemer
- Berichten: 965
- Lid geworden op: vr 10 jul 2015, 15:07
- Locatie: Brugge
- Wedstrijden dit jaar: 0 :(
Re: Wat eten we vandaag?
Vegetarische wok met falafels
>>> Sometimes you win, sometimes you loose <<<
Re: Wat eten we vandaag?
Uitgenodigd bij een vriendin om te proeven van: macaronischotel met spekjes, geitenkaas, honing, walnoten
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3100
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
ik denk puree met groentjes en cordon bleu
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.