Wat eten we vandaag?
Moderator: Miss Jones
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3107
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
volkoren pasta met bolognaisesaus.
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- Kuikentje
- Competitief
- Berichten: 2008
- Lid geworden op: za 28 feb 2015, 10:53
- Wedstrijden dit jaar: 40 (#118)
Re: Wat eten we vandaag?
Witte kool in witte saus, gekookte aardappelen, kalkoenlapje
- nijntje64
- Competitief
- Berichten: 1738
- Lid geworden op: za 07 mar 2015, 14:29
- Wedstrijden dit jaar: 44 (#108)
Re: Wat eten we vandaag?
balletjes in tomatensaus en selder
tijd voor winterkost!
tijd voor winterkost!
-
- Expert
- Berichten: 4270
- Lid geworden op: zo 12 apr 2015, 10:07
- Wedstrijden dit jaar: 166 (#17)
Re: Wat eten we vandaag?
Witloofrolletjes met hesp en kaassaus
-
- Competitief
- Berichten: 1942
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 21:46
- Wedstrijden dit jaar: 43 (#113)
Re: Wat eten we vandaag?
Slaatje met tomaatjes,feta. Gebakken patatjes en gebraden kip. In malaga is t nog heerlijk warm
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3107
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
aardappels met lamskoteletjes en boontjes.
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3107
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
een simpel crocqske.
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- Kuikentje
- Competitief
- Berichten: 2008
- Lid geworden op: za 28 feb 2015, 10:53
- Wedstrijden dit jaar: 40 (#118)
Re: Wat eten we vandaag?
Aardappel-pastinaakpuree met kippensaté
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3107
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
frietjes vd frituur
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3107
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
hachee parmentier
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.