Wat eten we vandaag?
Moderator: Miss Jones
- dannyboy
- Kenner
- Berichten: 964
- Lid geworden op: vr 10 jul 2015, 15:07
- Locatie: Brugge
- Wedstrijden dit jaar: 0 :(
Re: Wat eten we vandaag?
Balletjes in tomatensaus en puree
>>> Sometimes you win, sometimes you loose <<<
- Kuikentje
- Gevorderde
- Berichten: 1868
- Lid geworden op: za 28 feb 2015, 10:53
- Wedstrijden dit jaar: 16 (#131)
Re: Wat eten we vandaag?
Vanmiddag: kaasrol met slaatje
Vanavond: mosselen
Vanavond: mosselen
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3048
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
Overschotjesdag
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- Kuikentje
- Gevorderde
- Berichten: 1868
- Lid geworden op: za 28 feb 2015, 10:53
- Wedstrijden dit jaar: 16 (#131)
Re: Wat eten we vandaag?
Vanmiddag: tomaat garnaal met gemengde sla
Vanavond: spaghetti
Vanavond: spaghetti
- dannyboy
- Kenner
- Berichten: 964
- Lid geworden op: vr 10 jul 2015, 15:07
- Locatie: Brugge
- Wedstrijden dit jaar: 0 :(
- guigou
- Expert
- Berichten: 6361
- Lid geworden op: do 26 feb 2015, 21:30
- Locatie: Geluwe
- Wedstrijden dit jaar: 7 (#171)
Re: Wat eten we vandaag?
Rijkgevulde boerenomelet met groente en aardappelen met oude kaas, een ciabatta en frisse salade
Ik word liever gehaat voor mijn eerlijkheid, dan geliefd door leugens.
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3048
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
Spaghetti bolognaise
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- Sam
- Gevorderde
- Berichten: 1884
- Lid geworden op: vr 09 okt 2015, 08:34
- Wedstrijden dit jaar: 12 (#156)
Re: Wat eten we vandaag?
De horror van menig cullinair Italiaan
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 3048
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
Idd want een bolognaise saus bestaat maar uit enkele ingrediënten. en is een heel puur product.
we hebben zo eens ragout van konijn gemaakt voor bij de pasta, die saus hebben we bijna 2 dagen aan bezig geweest.
Maar het is zo lekker
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- Sam
- Gevorderde
- Berichten: 1884
- Lid geworden op: vr 09 okt 2015, 08:34
- Wedstrijden dit jaar: 12 (#156)
Re: Wat eten we vandaag?
Binnenkort nog eens maken, de traditionele vleessaus van Bologna ^^Miss Jones schreef: ↑ma 28 okt 2019, 14:36Idd want een bolognaise saus bestaat maar uit enkele ingrediënten. en is een heel puur product.
we hebben zo eens ragout van konijn gemaakt voor bij de pasta, die saus hebben we bijna 2 dagen aan bezig geweest.
Maar het is zo lekker