Wat eten we vandaag?
Moderator: Miss Jones
- guigou
- Competitief
- Berichten: 1713
- Lid geworden op: do 26 feb 2015, 21:30
- Locatie: Geluwe
- Wedstrijden dit jaar: 25 (#135)
Re: Wat eten we vandaag?
slaatje gerookte zalm
Ik word liever gehaat voor mijn eerlijkheid, dan geliefd door leugens.
- guigou
- Competitief
- Berichten: 1713
- Lid geworden op: do 26 feb 2015, 21:30
- Locatie: Geluwe
- Wedstrijden dit jaar: 25 (#135)
Re: Wat eten we vandaag?
gegratineerde pasta met kip alfredo
Ik word liever gehaat voor mijn eerlijkheid, dan geliefd door leugens.
- Kuikentje
- Deelnemer
- Berichten: 1446
- Lid geworden op: za 28 feb 2015, 10:53
- Wedstrijden dit jaar: 34 (#104)
Re: Wat eten we vandaag?
kip op Zuiderse wijze, gekookte aardappelen, gemengde sla
- nijntje64
- Deelnemer
- Berichten: 1062
- Lid geworden op: za 07 mar 2015, 14:29
- Wedstrijden dit jaar: 33 (#106)
Re: Wat eten we vandaag?
pittabroodjes met kipfilet en groentjes
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 2419
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
Spaghettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.
- dannyboy
- Opwarmer
- Berichten: 385
- Lid geworden op: vr 10 jul 2015, 15:07
- Locatie: Brugge
- Wedstrijden dit jaar: 0 :(
Re: Wat eten we vandaag?
Puree met worst en rode kool. Winterkost dus 

>>> Sometimes you win, sometimes you loose <<<
-
- Opwarmer
- Berichten: 341
- Lid geworden op: di 05 jan 2016, 17:00
- Wedstrijden dit jaar: 0 :(
Re: Wat eten we vandaag?
gebakken visjes met puree 

-
- Expert
- Berichten: 3204
- Lid geworden op: zo 12 apr 2015, 10:07
- Wedstrijden dit jaar: 98 (#25)
Re: Wat eten we vandaag?
frietjes
- guigou
- Competitief
- Berichten: 1713
- Lid geworden op: do 26 feb 2015, 21:30
- Locatie: Geluwe
- Wedstrijden dit jaar: 25 (#135)
Re: Wat eten we vandaag?
spaghetti bolognaise
Ik word liever gehaat voor mijn eerlijkheid, dan geliefd door leugens.
- Miss Jones
- Moderator
- Berichten: 2419
- Lid geworden op: vr 27 feb 2015, 11:17
Re: Wat eten we vandaag?
krieltjes in de schil met gestoofd witloof en lamsvlees
Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.
wordt het vanzelf helder.