! AANDACHT AUB !
Als je wedstrijden post waarin ze een pronostiek vragen van een EK wedstrijd, post deze dan standaard als HERHALENDE (terugkeer ritme: anders) en met einddatum 14/07 21u (de finale van het EK), en een titel die start met "EK pronostiek: " gevolgd door de prijzen die je kan winnen (bv "verschillende prijzen"). De meeste hiervan zullen minstens terugkeren bij elke wedstrijd van de Rode Duivels, anderen lopen verder door tot aan de finale. Op die manier blijft het voor iedereen overzichtelijk.


Een welgemeende merci vanwege het mod team!

Coleman - Tent twv €109,99 (28/05)

Alle afgelopen buitenlandse wedstrijden.
Plaats reactie
Solaris
Gevorderde
Berichten: 2282
Lid geworden op: ma 20 apr 2015, 05:32
Wedstrijden dit jaar: 45 (#76)

Coleman - Tent twv €109,99 (28/05)

Bericht door Solaris »

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Uitleg/prijs:
Geven we één van onze gelukkige volgers de kans om een van onze Darwin 3 tenten ter waarde van €109,99 te winnen. Een snel op te zetten koepeltent met ring en pin bevestiging voor makkelijk opzetten. De voortent biedt ruimte voor je schoenen en uitrusting terwijl deur met gebogen rits zorgt voor gemakkelijke toegang.
Deelname staat open tot 23.59 uur op 28/05/2024.

Deze giveaway is alleen toegankelijk voor inwoners van Nederland, België en Luxemburg en is op geen enkele manier aangesloten bij, goedgekeurd door of georganiseerd door Facebook. De winnaar zal worden aangekondigd op een story en zal worden geïnformeerd dat hij/zij heeft gewonnen in een reactie op dit bericht. Ze moeten binnen 72 uur reageren om hun prijs te claimen, anders wordt willekeurig een andere winnaar gekozen.

Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Einddatum:
28/05 om 23:59

Plaats reactie